In 2023 werd GAPS (Global Alliance for Pharma Solutions) opgericht, een globale alliantie van serviceproviders die als doel heeft om samen met de healthcare community en de lifescience sector bij te dragen aan oplossingen die patiënten voordelen bieden en de modernisering en efficiëntie in de biowetenschappelijke industrie stimuleert.

Medipartner werd, net als 6 andere bedrijven, lid van deze internationale alliantie. “We zijn vereerd om deel uit te maken van GAPS. Met dit internationale samenwerkingsverband van bedrijven die dezelfde waarden en hoge kwaliteitsnormen in diensten delen, zijn we in staat om te reageren op alle strategische behoeften van de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg.” zegt Medipartner CEO Sophie Mestré. “Door samen te werken in deze alliantie kunnen we niet alleen op lokaal maar ook op internationaal niveau werken en profiteren van alle expertise van onze internationale partners. Met waarden als flexibiliteit en wendbaarheid passen Medipartner en GAPS perfect bij elkaar.”

Met de expertise van maar liefst 8500 werknemers verspreid over meer dan 50 landen, kan de nieuw opgerichte alliantie indrukwekkende cijfers voorleggen.