Medipartner: nieuw logo, nieuwe website

Na een spectaculaire groei sinds de oprichting begin 2016 was het de hoogste tijd voor Medipartner om even stil te staan bij haar identiteit. “Zoals iedere start-up waren we obsessief bezig met business development. Qua huisstijl hadden we een logo, een baseline en een website, maar allemaal heel basic”, vertelt Sophie Mestré, CEO en Co-Founder van Medipartner.

Hogere versnelling

“Ik voelde al langer dat de ‘harde’ huisstijl niet klopte met de verbindende manier waarop Medipartner omgaat met klanten, kandidaten en medewerkers”, herinnert Sophie zich. “Toen we in november vorig jaar voor 75% steun kregen van We Are Jane, het investeringsfonds van o.m. Conny Vandendriessche, wist ik dat we ook qua huisstijl een versnelling hoger moesten schakelen en ook dat professioneler moesten aanpakken.”

“Onze ‘harde’ huisstijl klopte niet met de verbindende manier waarop wij omgaan met klanten, kandidaten en medewerkers”

Sophie Mestré, CEO & Co-founder

Verrijkend

Sophie klopte aan bij The Nutshell, het bureau dat in 2017 de branding voor We Are Jane ontwikkelde. “Meteen was er een klik. Een vaste kern van vijf medewerkers werd van bij het begin betrokken bij de rebranding. We gingen van start met een wit blad: wat bindt ons? Waarom werken klanten met ons? Tijdens online workshops wegens de COVID-19-maatregelen kropen we in ons eigen hoofd, in dat van onze klanten en van onze concurrenten – heel verrijkend.”

Van en voor iedereen

“Het resultaat is een identiteit dat spoort met hoe Medipartner vandaag in de wereld staat. Een merk waar we allemaal achter staan”, besluit Sophie. “Alle elementen zijn gedocumenteerd in een huisstijlboek, zodat iedereen – zowel intern als extern – weet hoe hij/zij met ons merk aan de slag kan. Want aan een sterk merk bouwt iedereen, elke dag. En Medipartner staat er, steviger dan ooit.”

Benieuwd naar het resultaat?

Ons nieuwe logo en recent fotomateriaal?