Maxime Le Polain de Waroux nieuwe Field Sales Manager Team 2 Medipartner

Medipartner kende het voorbije anderhalf jaar een sterke groei in zijn activiteiten dankzij het kwalitatieve werk van Team 1 en kon hierdoor een tweede team van Medical Sales Representatives oprichten. Een heel aantal nieuwe en bestaande klanten rekenen voor het in de markt plaatsen van hun producten op de diensten van het in 2016 opgerichte bedrijf met een hoofdzetel in Eigenbrakel.

 

Een nieuw team heeft natuurlijk ook een coach nodig en die werd gevonden in Maxime Le Polain de Waroux. Met meer dan 7 jaar ervaring binnen de medische sector is hij klaar om zijn ervaring en kennis door te geven aan zijn collega’s en hen in hun traject te begeleiden.
“De functie van Medical Sales Representative is er eentje met uitdaging. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen, je moet je product door en door kennen en het aan de man kunnen brengen en bent het eerste aanspreekpunt én het uithangbord voor onze klanten.” zegt Maxime. “Een voordeel is wel dat je je eigen planning kan opmaken en zelf je structuur kan uitzetten. Een job waarin resultaten tellen, maar waar je wel de vrijheid hebt om je dagen zelf in te vullen.”

 

Waarom je voor een job binnen Medipartner zou moeten kiezen, ligt volgens de nieuwbakken Field Sales Manager voor de hand: een familiale omgeving, een CEO die dicht bij haar mensen staat, een bedrijfscultuur met open communicatie, focus op de groei van medewerkers en een bedrijf dat oog heeft voor extra-professionele activiteiten zoals interne bedrijfsevents en maandelijkse give-aways voor medewerkers via de interne nieuwsbrief.

 

Dat Maxime de juiste man is om een team te coachen merken we op uit zijn antwoorden rond wat hij het liefst in zijn vrije tijd doet. “Naast mijn job wil ik vooral veel tijd vrijmaken voor mijn gezin en mijn honden. Samen met hen de wereld ontdekken door te reizen geeft mij de energie en de drive om er elke dag voor te gaan.” Ook sportwedstrijden van vrienden bijwonen en hen aanmoedigen tijdens hun passies zorgen bij Maxime voor een geluksgevoel.

 

Medipartner ontstond in 2016 en is op korte tijd uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zijn klanten. “Ondanks de nichemarkt waarbinnen de activiteiten vallen en de bijhorende concurrentie, zijn grote farmabedrijven met ons in zee gegaan.” Maxime haalt ook nog aan: “We mogen trots zijn op wat we met het bedrijf verwezenlijken. Met transparante communicatie, gemotiveerde collega’s en een management met ervaring in het veld maken we het verschil.”

 

Benieuwd wat Medipartner voor jouw bedrijf kan betekenen? Get in touch!