Introduction

For one of our clients, active in the pharmaceutical sector, we are looking for a Field Sales manager

As a market leader in dental care products, our customer offers high-quality, patient-friendly and scientifically substantiated product solutions for various oral problems.

Introduction

Voor onze klant, Internationaal leider op het gebied van natuurlijke therapieën, zijn we op zoek naar een Farmaceutisch Afgevaardigde voor Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant.

Dankzij een uniek businessmodel op basis van de formulering van natuurlijke therapeutische producten met hoge efficiëntie, op solide investeringen in wetenschappelijk onderzoek en bovendien opleidingen aan hun klanten kent het bedrijf een regelmatige en solide ontwikkeling. Ze beheersen ook de productieketen (van de teelt van biologische medicinale planten tot het beheer van onze productielaboratoria uitgerust met de nieuwste technologieën).

Aanwezigheid op 4 productielocaties en 6 commerciële dochterondernemingen (België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en de Verenigde Staten), dragen dagelijks bij tot het succes van deze groep.

Hun producten worden reeds gedistribueerd in meer dan 25 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Organization

Medipartner heeft zijn expertise in sales & marketing recruitment voor de farmaceutische/medische industrie. Om het groeiplan voor de komende jaren kracht bij te zetten zijn we op zoek naar een ondernemende recruitment assistent voor onze kantoren in Eigenbrakel.


Bij Medipartner hechten we waarde aan verantwoordelijkheid, dynamiek en innovatie. Wij bieden een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Introduction

Voor een van onze klanten, actief in de farmaceutische sector, zijn wij op zoek naar een Dental Area Manager!

Als marktleider binnen de tandheelkunde en mondverzorgingsproducten biedt onze klant kwalitatieve, hoogstaande, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde productoplossingen voor diverse mondproblemen.