Back to overview

Apotheek Afgevaardigde – West- en Oost-Vlaanderen

Introduction

Onze klant, een farmaceutisch bedrijf, actief in het domein van medicinale planten en aromatherapie, is op zoek naar een Apotheek Afgevaardigde voor de regio West- en Oost-Vlaanderen!

Function

Belangrijkste Verantwoordelijkheden :


Promotie en Verkoop:

De producten op het gebied van aromatherapie en gemmotherapie van het bedrijf promoten bij gezondheidsprofessionals, apotheken en bio-winkels. Strategieën voor verkoop ontwikkelen en implementeren om maandelijkse en jaarlijkse verkoopdoelen te bereiken en te overtreffen. Professionele relaties opbouwen en onderhouden met bestaande klanten, en nieuwe potentiële klanten identificeren en targeten.


Opleiding en Educatie:

Verkooptrainingen implementeren in de verkooppunten van aromatherapie- en gemmotherapieproducten. Technische vragen van klanten beantwoorden, nauwkeurige en up-to-date informatie verstrekken over de producten en voortdurende educatieve ondersteuning bieden.


Beheer van Klantrelaties:

Regelmatig contact onderhouden met klanten om hun tevredenheidsniveau te evalueren, op hun zorgen te reageren en hun toekomstige behoeften te anticiperen. Feedback van klanten verzamelen en doorgeven aan het productontwikkelingsteam voor voortdurende verbetering van de producten.


Marktonderzoek:

Concurrentieanalyse uitvoeren om op de hoogte te blijven van markttrends, nieuwe producten en activiteiten van concurrenten. Marktgegevens analyseren om groeikansen, potentiële bedreigingen te identificeren en de strategieën dienovereenkomstig aan te passen.


Rapporten en Opvolging:

Regelmatig rapporten opstellen over verkoopactiviteiten, marktprestaties, klantfeedback en verbetersuggesties. Nauwkeurige dossiers bijhouden van klantinteracties, afgeronde verkopen en follow-upactiviteiten.

Requirements

  • Voorafgaande ervaring in de verkoop of promotie van OTC- en/of PEC-farmaceutische producten.
  • Gewenste ervaring of interesse in de sector van aromatherapie en gemmotherapie.
  • Vermogen om de technische aspecten van aromatherapie- en gemmotherapieproducten te leren, begrijpen en uitleggen.
  • Resultaatgericht
  • Sterke organisatorische en planningsvaardigheden (business planning, verkoopplanning, prognoses, enz.).
  • In staat om zelfstandig activiteiten te plannen en te organiseren op basis van aanwijzingen van de manager, markteisen en klantbehoeften.
  • Vaardigheden op het gebied van telefonische acquisitie en prospectie.
  • Goede probleemoplossende vaardigheden.
  • Goede computervaardigheden (MS Office, iPad/tablet en andere zakelijke communicatietools). Ervaring met het gebruik van een CRM-systeem is sterk aanbevolen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Offer

Contract van onbepaalde duur

Markconform loon, aangevuld met extralegale voordelen

Information

Margaux Agneessens

margaux.agneessens@medipartner.be 

0491 91 46 08

Application

Margaux Agneessens