Back to overview

Account Manager Wound Closure – Belux

Introduction

Onze klant is een dynamische organisatie met een gevestigde reputatie en is actief in consultancy, verkoop, integratie, opleiding en technische ondersteuning van medische technologie en hulpmiddelen voor ziekenhuizen en medische praktijken.Function

 Je bent Account Manager voor het gamma ‘Wound Closure’, dat materiaal omvat voor het draineren en sluiten van chirurgische wonden. Binnen dit gamma focussen wij op de verkoop van huidlijm, drains, hechtingsmateriaal, … en andere medische hulpmiddelen voor wondzorg in de ziekenhuizen.

 Na een opleidingsperiode sta je in voor de verdere uitbouw en het beheer van je klantenportefeuille.

 In overleg met de Sales Manager worden je sales objectieven vastgelegd en de praktische planning besproken om deze te behalen.

 Om je target te halen, zal je op zoek gaan naar nieuwe projecten, je netwerk weten te benutten en verder uit te bouwen, tegelijkertijd bestaande klanten onderhouden.

 Je bent verantwoordelijk voor het ‘managen’ van het volledige sales-traject; opmaak account plannen, projectidentificatie, uitwerken verkoopsstrategie, verzorgen van demo’s, samenstellen offertes, tender management, contractonderhandeling tot en met afsluiten van deals en het geven van de klantenopleidingen na de levering.

 Je zorgt ervoor dat je proactief en op eigen initiatief de markt, de producten en de concurrentie kent/leert.

 Je draagt op een enthousiaste manier het imago uit, je wint het vertrouwen van klanten door hen deskundig te adviseren over onze producten/diensten en te zoeken naar oplossingen die een toegevoegde waarden bieden en ontwikkelt daardoor een duurzame relatie met de klanten.

 Je wordt ondersteund door een commerciële binnendienst en kan rekenen op de know-how en coaching van de Sales Manager aan wie je rapporteert.

Requirements

 Je hebt verkoop ervaring binnen een ziekenhuisomgeving, bij voorkeur binnen het operatiekwartier.

 Een achtergrond als verpleegkundige is een absolute troef.

 Bij voorkeur heb je kennis van het portfolio binnen wondzorg of algemene chirurgie.

 Je bent vertrouwd met Sales Funnel management, tenders en terugbetalingen RIZIV.

 Je werkt resultaatsgericht en projectmatig op een georganiseerde wijze.

 Je flexibiliteit en je teamspirit dragen actief bij tot het globale resultaat.

 Je bent stressbestendig en werkt gericht op het behalen van targets.

 Je empathie en maturiteit laten een sterke en geloofwaardige indruk na.

 Je bent bijzonder gedreven zowel naar prospecten/klanten als naar de interne organisatie toe.

 Je bent een diplomatische, intelligente en bedreven onderhandelaar die zeer doelgericht te werk gaat en anderen rond je ideeën en visie kan mobiliseren voor het afsluiten van deals.

 Je onderscheidt jezelf door je analytische geest, je klantgeoriënteerde benadering en je capaciteit om op meerdere niveaus te communiceren en te presenteren.

 Je werkt vlot met Office 365 en CRM pakketten.

 Je bent tweetalig Nederlands – Frans en hebt een goede kennis van het Engels.

 Je woont centraal in België en bent in het bezit van een rijbewijs type B.

Offer

 Je maakt deel uit van een dynamisch team waarin je je verder kan ontwikkelen. Wij bieden intensieve interne opleidingen en permanente coaching.

 Deze gevarieerde en interessante job laat ruimte voor initiatief, in een bedrijf met een uitstekende reputatie in de medische wereld.

 Een uitdagende omgeving waar welzijn en resultaten hand in hand gaan.

 Je kan rekenen op een competitief loonpakket met attractief bonussysteem. In deze functie beschik je verder over een bedrijfswagen met tankkaart, een surface pc en smartphone, aangevuld met extra-legale voordelen: AG groepsverzekering (pensioen, overlijden & gewaarborgd inkomen), DKV hospitalisatieverzekering, koopkrachtpremie en ecocheques binnen paritair comité 200.

Information

Mieke Gysens +32 497 59 44 26

Application

Mieke Gysens +32 497 59 44 26

mieke.gysens@medipartner.be